home Creare Site Pentru început: un site de prezentare gratuit …

Pentru început: un site de prezentare gratuit …

Sunt destule firme sau persoane care se oferă să vă creeze gratuit un site de prezentare. Poate că v-ați întrebat atunci când ați văzut oferta De ce? Care este câștigul celui care face gratis un site de prezentare?.

De cele mai multe ori, fiecare trebuie să înceapă de undeva.

Nu ai cum să dovedești că știi să faci bine un lucru până ce nu-l faci.
În acest domeniu de activitate portofoliul este foarte important și de cele mai multe ori acesta se poate crea repede făcând gratis câteva site-uri unor prieteni sau cunoscuți. Sunt alți dezvoltatori web care își fac oricum tot felul de site-uri pe care le folosesc apoi pentru a promova alte site-uri sau servicii, de multe ori aceste persoane pot obține un venit constant și decent doar din reclamele prezente pe aceste site-uri.

Poate un astfel de site să fie util?
site de prezentare gratuitPentru început poate fi chiar foarte folositor un astfel de site unei afaceri aflate la început de drum. Un site, fie el și gratuit, vă oferă propriul loc în această nouă dimensiune virtuală: internetul, oferindu-vă o oarecare vizibilitate dar și posibilitatea de a vă prezenta serviciile într-un mod plăcut și ușor accesibil.

Pe măsura ce afacerea se va dezvolta, vor crește și pretențiile dar și nevoile afacerii dumneavoastră. Atunci va trebui să vă dezvoltați site-ul – poate veți avea nevoie de un magazin online, de formulare care să culeagă informații de la vizitatorii site-ului, să vă prezentați mai multe produse sau servicii. Veți avea nevoie de un serviciu de găzduire cu mai multe resurse care să poată ține site-ul online pentru un număr mai mare de utilizatori.

La acel moment veți dispune de ceva informații suplimentare în ceea ce privește potențialul acestui nou domeniu de promovare, dar și despre interesul utilizatorilor de internet asupra serviciilor si produselor dumneavoastră. Atunci veți ști de ce și cât se merită să investiți în site-ul afacerii dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *