home Creare Site Unde găzduim site-ul​?

Unde găzduim site-ul​?

Găzduirea unui site este destul de importantă pentru felul în care va fi tratat acesta de către motoarele de căutare, dar și pentru felul în care îl va percepe vizitatorii.

Este bine ca un site să se încarce rapid, pentru că oamenii nu mai au răbdare, pentru ca acest lucru să se întâmple, serverul trebuie să fie cât mai aproape, fizic, de utilizator. Daca site-ul se adresează românilor, serverul ar trebui să fie plasat în România, pentru ca timpul de răspuns să fie cât mai rapid.

Firma care se ocupă de server trebuie să fie foarte serioasă, nu doar pentru a menține site-ul online ci și pentru a-ți proteja datele de pe site. Cine și-ar dori ca altcineva să-i citească emailurile sau să îi studieze baza de date cu clienți?

Tipul de găzduire contează și el. În funcție de resursele alocate site-ul va fi sau nu prezent online atunci când avem mai mare nevoie de el.

Un serviciu bun de găzduire in Romania este oferit de MxHost.ro, dacă îi contactați, le puteți cere cu încredere sfatul pentru a fi siguri că alegeți pachetul de găzduire potrivit.

gazduire România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *